Välkommen... tror jag.Om sidorna
Om mig
Musik
Skivlistan
Motor
Datorer
BBS
IRC
Till salu
Bilder
Länkar
Blandat
Vertical line Okej, detta är läget:
Detta är mina gamla websidor från Algonet. De är i stort sett sparade rakt av, av nostalgiskäl. Somligt (ehm... snarar det mesta) är därför gammalt och utdaterat. Med andra ord, ta uppgifterna med ett par skopor salt. ;)

Enjoy!


Back to zii.mine.nu main menu
Hej... Du har hittat hit. Det märker man på att du läser det här. Förmodligen har du inga större problem att läsa det heller, eftersom dessa sidor är ganska så basic när det gäller HTML-kod. Inga frames, inga fräcka java-scripts, tämligen små och snabbladdade tables, lite grafik, visst, men inga oerhörda mängder, och den grafik som finns är inte på något vis väsentlig för att kunna tillgodogöra sig sidornas innehåll. Fotosidorna undantagna, givetvis... Om du sedan vill tillgodogöra dig detta innehåll, är en helt annan fråga...

Sidorna är tänkta att funka från skärmupplösningen 640*480 och uppåt.

Loggan överst på varje sida är ihopfipplad i Photoshop, och HTML-koden är ihoptotad i HomeSite. (Testkörd i MSIE4.)

Vaddå? Hörde jag någon säga "Notepad"? Äsch... Homesite är sketabra. Någorlunda vettiga automatiseringsfunktioner och sådär. Man måste i alla fall ha lite erfarenhet av att "handknacka" kod för att kunna använda det. Till skillnad från vissa WYSIWYG-program där man inte behöver kunna någonting. Men så ser ofta HTML-koden ut därefter också...

Jag hade lite strul med färgåtergivningen när jag skulle göra loggorna, så säg gärna till om något ser konstigt ut. (Jag är inte överjävligt jätteduktig på Photoshop, liksom...)

Nåja, jag vet att mina sidor ger ett simpelt intryck, men det är faktiskt med flit. (Okej, jag erkänner, jag kan inte heller.) Det kan gott behövas lite motvikt till värstinghysterin som det finns så mycket av annars på nätet. Enligt en artikel i... hm... Computer Sweden tror jag det var, så är ett av de vanligaste klagomålen från folk just att det finns så många sidor som är specialiserade för den ena eller andra browsern eller har en massa fräcka effekter, avancerade java-scripts etc som tar en evig tid att ladda osv. Det kan ni då inte säga om mina sidor! ;)

Våga Vägra Frames (tm)

990422
Jahapp. Dags för en liten buggfix. Har ändrat BODY-tagen så att silvergrå bakgrundsfärg är definierad. Insåg, när jag kollade via någon annans dator, att alla inte har grå färg som standard bakgrundsfärg på websidor... ;)
top

Copyright till Peter Emanuelsson. Senast modifierad 2005-03-02.
Page loaded 4548 times since mars 02 2005
Totally 3,714 visits (1 today, 2 this week, 20 this month, 131 this year)
(1737 hits with the old counter)
"What You See Is What You Get" juh!


Upp upp upp!