Om mig…

Hej.

Detta är jag.

En tjurig jävel.

Och denna jämrans blogg ni besöker just nu, är min. (“Doh”, som den lille skallige brukar säga. (Nej, inte general Hammond*, den andre!))

För den som till äventyrs inte redan vet det, så är jag en egensinnig och tjurig jävel. (Nämnde jag tjurig?)

Tekniska data:

Mörkblond

Gråblå ögon

Född -65

165cm

~93kg, på väg neråt…

Prestanda: Snabbare i skallen än i kroppen, åtminstone ibland.

Intressen:

Musik i allmänhet och hårdrock/metal i synnerhet. Helst åt det snabba och melodiösa hållet, exempelvis Nocturnal Rites, Lost Horizon, Dragonforce etc. Även äldre stuff går ner, såsom Deep Purple, Rainbow, Sweet, Slade… och givetvis mycket av det som gjorts däremellan, under hårdrockens storhetsperiod (ja, 80-talet då…) när Accept, Dokken, Europe, Madison, Yngwie J. Malmsteen, TNT, Helloween, Twisted Sister och många andra gjorde sig ett namn.

Jag bånkar även trummor ibland.

Ett annat stort intresse är science fiction, som den uppmärksamme säkert redan har gissat. TV-serier jag gillar är bland annat Star Trek, Stargate, Andromeda, Earth2, Total Recall 2070, Firefly… vissa av dem tyvärr nedlagda långt innan de borde lagts ner. Långfilmer funkar givetvis också bra, såsom Star Trek (även här), The Matrix (särskilt ettan), Star Wars, The 13th floor, Titan A.E., The chronicles of Riddick med flera, med flera.

Ibland händer det även att jag tar en vända med MC:n, en gammal Kawa 1100 från -81. Motorintresset sträcker sig dock längre än så, jag gillar de flesta MC-typer även om jag pga min underlånghet oftast inte kan köra dem… Attans! Bilar är också skoj, även om jag nuförti’n av ekonomiska skäl kör en snikbil. Amerikanska muskelbilar av sent 60- och tidigt 70-tal är exempelvis högst tilltalande, men det finns många europeiska och japanska åk av både nyare och äldre modell som också är trevliga.

Datorer är ännu ett av mina stora intressen “som den uppmärksamme säkert redan har gissat”… Av ekonomiska skäl (igen!) håller jag dock så sakteliga på att minska maskinparken lite. Brandväggsburken ska ersättas med en vanlig router, de två servrarna ska slås ihop till en… så kanske elräkningen krymper till lite mer normal storlek för en lägenhet. Byte av kyl/frys står också på “att göra”-listan… om jag inte hinner flytta härifrån innan dess. Jag vill ju ha en kåk på landet! Det enda jag kommer att sakna där är linan… *yNk*

“Tyvärr” har jag fler intressen än så här. Fler än jag egentligen har vare sig råd eller tid med… men de finns där ändå. Jag tror dock att vi tar dem En Annan Gång<tm>, åkaj?

Over and out.

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin says GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them why GD image support is not enabled for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin says imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them why imagepng function is not enabled for PHP.