“One of the minor pleasures in life is to be slightly ill.” …NOT!

Ovanstående lilla citat har, åtminstone av den ena (den “blåa”, tillika största) av de två lokala dagstidningarna, tillskrivits en herre vid namn Oscar Wilde, som tydligen ska vara känd på ett eller annat vis. Eventuellt kan han ha varit författare, kanske en massa annat också, vad vet jag? Det enda jag läst av honom är i alla fall ovanstående citat… och DU HAR SÅ JÄVLA FEL, OSCAR!

Just nu sitter jag här, “slightly ill”, och yNkar* på det sätt endast en förkyld kille kan göra. En begynnande huvudvärk, en gnutta av en gnutta ont i öronen, och så en gnutta snorande som pricken över i. Inte tillräckligt sjuk för att sjukskriva sig, inte tillräckligt frisk för att.. well… känna sig frisk.

Screw you, Oscar! (Not litterally. (Ja, han är visst även känd för att vara en sån där homosexuell gay som attraheras av sitt eget kön… “Not that there’s anything wrong with that!” (Seinfeld) …så det är väl lika bra att vara tydlig.))

*Att yNka = Ett uttryck som upstått på IRC, som har till syfte att uttrycka sin ynklighet, sitt missnöje, sitt icke-må-bra:ande (fysiskt eller emotionellt kvittar lika), på ett mer eller mindre gnälligt vis. Jämmer och elände, helt enkelt!

*yNk*

One Response to ““One of the minor pleasures in life is to be slightly ill.” …NOT!”

  1. pukko says:

    sluta *yNk:a* börja *uNf:a* (=
    I will uNf with you.

Leave a Reply

ERROR: si-captcha.php plugin says GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them why GD image support is not enabled for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin says imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them why imagepng function is not enabled for PHP.